Wednesday, April 20, 2011

pelajar lepasan matrikulasi perak 10/11


bibi was here 


nama : nur nazrah bibi 
no matrik : ms1013509908 . 
no bilik : sri teja , 12 , tingkat satu .
kelas : H1T6b . 

akhirnya dapat juga menamatkan program matrikulasi satu tahun ni . waahhh , kejapnye masa berlalu kawan kawan . hurmm , sedih sangat sangat . mane tak nye , saya sayang rakan2 matrik saya . mereka sume sangat comel dgn perangai masing masing . ade yg lembut , cool , hot , bajet hebat , psyco, mulot kecoh , gelabah , gedik , sakai tapi aku tetap sayang mereka . mereka sentiasa ade bersama aku tak kira aku senang atau susah . yang ni mmg betul2 buat aku terharu :'(   terima kasih :)) aku doakan semua berjaya <3
                                                      

                                                          koleksi gambar  ^___^
roomie . from left : fiza , fatin bibi (me) and dayana

classmate :) comel plak tgk khalil bt peace mcm 2 .

aktiviti bersama classmate : hensem la korang 

from left : bb , diba , ainul , fad n sarah

lepakk - ing 
maen kad happy family dalam lec hall . (sori sir david .)


bbq :D
trip ke gua tempurung dan mandi sungai ape tah

tengok , betapa happy nye kami . hahah :) tapi bukan hari hari happy . walaupun ade masalah antare kami , kami akan selesaikan dengan cara yang sgt matang . baguihhh la korang ni . no wonder la sir soma syg korang ketat ketat . hehe . love yaa !

5 comments: