Friday, June 24, 2011

3 cara memikat hati gadis :D

1 . jadi diri sendiri 

maksud jadi diri sendiri kat sini ialah : tidak menipu pada perempuan tersebut mngenai diri kamu sendiri . tak perlulah la nak bajet ala2 robert parttinson or taylor lautner yg comel itu didepan prempuan trsebut , just be your self oke , n for sure perempuan tu akan selesa bila bersama kamu . kalau perempuan tu x bole trima kelemahan anda , hmmm cari jelah permpuan laen , hik3 .


gambar rajah di bawah menunjuk seorang lelaki itu sedang berbohong mengenai kerjayanye :


nak menipu pon agak2 le yer . takut nanti perempuan tu da tak caya kt laki tu lg .


2 . buat dia ketawa 

buat pengetahuan korang , majoriti prempuan akan mudah tertarik pada laki yg pandai buat lawak . yelar , sebab laki yg pandai buat jeneka ni selalu nya dikatakan penghibur suasana .so , kalau dating pon x rase bosan kan . hukuk .


3 . sentiase memberi ptolongan kepada perempuan tersebut ketika dy mnghadapi masalah .

19 comments:

  1. HAHA setuju sangat!
    nice sharing...
    pndai oh lukis...
    MB pun mudh tertarik kat lelaki yg lawak hehe

    ReplyDelete
  2. MB : haha , x pandai lukis pon . hentam je ni . heheh . btw , thnx .

    ReplyDelete
  3. oooooo macam tu nak pikat hati perempuan....wanita mmg suka benda macam tu ker? saya tetap saya tak suka menipu, cakap besar n so on. melawak kadang2 kira ok la kan tak kan nak 24 jam kot hehheh. yang paling penting senyum sokmo....

    ReplyDelete
  4. yup2..x payah nak hipokrit sgt la..
    hehe

    ReplyDelete
  5. guy : dragon ball ada 7 bijik kott~
    lady : yawnn. *leafing through angel's tail, naruto, bleach, reborn and so on.

    guy : i juz bought ipad 2, see!
    lady : yawwwnnn.*taking out tablet pc equipped with windows 8.

    guy : look at my iphone 5!
    lady : zzzz *while playing htc hd7 with android.

    haha. lelaki yg bajet hebat dengan gajet2 juga harus dipandang dengan ekor mata.
    :P

    ReplyDelete
  6. copp. silap. htc hd7 guna OS windows lah. eheh. da tebiasa htc guna android.

    windows 8 serius terbaik <3

    ReplyDelete
  7. @slumbersek : aishh , mmg la x 24 kne buat lawak , penat nk gelak nti . hehe


    @khairul : yehhh , betul tu .

    @pating , hahahha pandai buat dialog sendiri .

    wehh ! aku dpt lg pass tiket movie free . nk x ? kalau nak buzz aku kt fb .

    ReplyDelete
  8. bibi, tambah satu lagi.... suka lelaki yg pandai men gitar.... hehehe

    ReplyDelete
  9. nawal , sokong !


    mumui : wahh , pandai maen gitar slalu nye romantik . awwww !

    ReplyDelete
  10. bibi, tu la... hehehe.... pastu dengar dieorg nyanyi... hahaha

    ReplyDelete
  11. erghhhh. kenapa lipas kau cenggitu rupanya? hahaha

    jemput singgah, entry baru..hee

    ReplyDelete
  12. heheheh..
    nice info..
    eh.eh..lipas!!..
    welcome to my bloglist!

    ReplyDelete
  13. amboi berbakat gak gua nye mmber ni
    melukis sambil de skrip..
    tahniah,,nice entry!

    ReplyDelete
  14. wahhhh..best3..tenkiu2..
    ley gna nak cari ilham nie :D

    ReplyDelete
  15. weee comel kartun!
    errr tips memikat awek, berguna tu tp saya xnak guna sekarang. nanti2 la! hehe :D

    ReplyDelete
  16. rebonding rambut singa..

    hebat betul.. terpikat.. hehe...

    ReplyDelete