Thursday, November 17, 2011

medical student at anatomy class .

click kat video bawah ni ,










meet doctor hayyam , lecturer anatomy tuh :) haa , yg dorang dok tutup tutup hidung tu bukan pasal mayat tu berbau ke ape . sebab chemical formalin yg bau nye sgt tajam , pedih hidung ohh . macam ni student medic blaja psl mayat . best tau . sume pakat bawa camera rakam , senang nk buat revision nti :)
btw , minggu depan aku ade exam pasal muscle muscle ni , doakan aku ehh :)

14 comments:

  1. wah..adik study kat mana? mmg xsuka study mayat sebab bau yg sakit hidung tuh..

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. This video is currently not available please try again later......-.-"

    ReplyDelete
  3. azhar : laa yeke . thanx yepp :)

    ReplyDelete
  4. kak soleha : kat un al azhar , mesir .

    ReplyDelete
  5. tima : aah , aku pon pelik . kadang bole tgk , kadang unavailable . hurrmmm

    ReplyDelete
  6. nasib tak jadi doktor #tetiba (ceh mcm layak jek nak jadi dokter T__T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahak , #tetibe je man yusoef nih ;p

      Delete
  7. jelez yer bljr medic! dulu nak ambik medic,tp xske sebab prtkal mesti gan mayat..geli2 last2 ambik bio jew..gud luck eh!!!

    ReplyDelete
  8. geli eh ? alahh biase la tu . lama2 tak x rase pape pon :D
    thanx yaa :)

    ReplyDelete